2022-06-25

Bokningspåminnelser

Nu kan du som admin skapa meddelanden som automatiskt skickas till användarna i samband med att en bokning börjar eller slutar. Användbart t.ex. för att skicka ut koder till kombinationslås.


2022-06-25

Stor uppdatering

Idag har en större uppdatering lagts upp, se även nyheten om bokningspåminnelser. Mycket annat smått har ändrats under huven, t.ex. hur sidor laddas. Som med alla större ändringar kan det ha smugit in sig nya fel, så hör av dig om du upplever problem, både nya och gamla! Ett tips kan vara att ladda om HELA sidan (Ctrl+F5 på Windows) så att inga gamla cachade skriptfiler finns kvar hos dig.


2022-06-25

Bättre kommunikationsflöde

Med dagens uppdatering kommer även en förbättring vad gäller kommunikationsflödet. Om en användare lägger till eller ändrar text i fältet där meddelande kan lämnas så går det nu en ny avisering till administratören så att denne kan reagera på meddelandet.


2021-11-27

Bättre hantering av behörigheter

Har du saknat möjligheten att gömma en underkategori för en viss användargrupp? Eller blivit förvirrad med ärvda behörigheter? Nu har vi sett över hur behörigheter på kategorier sätts och visas. Bland annat går det nu att ha en lägre behörighetsnivå i en underkategori än i dess huvudkategori.


2021-07-09

Många nya småfixar

Idag har en del småsaker fixats. Bokningsadmin visar nu betalda bokningar med bock istället för pengapåse. Underkategorier kan skapas direkt från en nyskapad kategori. Kategoribilden visas korrekt efter ändring. Sökvägen och sidrubriken uppdateras direkt när du ändrar namn på kategorier och resurser. Och en del annat...


2021-06-20

Skicka med resursinformation

Det finns nu en ny inställning på resursnivå för att skicka med information med bokningen, likt den funktion som sedan tidigare har funnits på kategorinivå. Om ni t.ex. har låst era kajaker med individuella kodlås så kan ni skicka med aktuell kod vid bokningen.


2021-05-17

Utskick av bekräftelsemejl

Ett systemfel har gjort att bekräftelsemejl inte har skickats ut de senaste dagarna. Nu är felet åtgärdat och alla mejl i kön har skickats. Men hör av dig om något har krånglats till av det! Epostadressen står längst ner här på startsidan.


2021-05-15

Kontaktinformation till bokningsansvarig

Nu kan du välja att visa kontaktinformationen till kategorier redan i bokningsflödet, så att folk vet vem de ska vända sig till vid frågor redan då. Aktiveras i den nya fliken Kontaktuppgifter i varje kategori. Det har även blivit tydligare vilka inställningar som gäller för övrigt för kategoriers kontaktuppgifter.


2021-05-12

Användningsstatistik

Du som är administratör kan nu få en överblick över hur bokningssystemet används i din lokalavdelning. Kolla i Övrigt-fliken på admin-sidan.


2020-11-01

Nu kan du se kontaktinformation

Efter önskemål från er användare går det framöver att se kontaktinformationen till andras bokningar - OM du är inloggad. Syftet är att underlätta att ta kontakt med andra användare för att samordna logistiken kring bokningar. Nu kan du t.ex. ta kontakt med föregångaren vid kvarglömda saker eller om något av utrustningen saknas.


2020-10-17

Global sökning

Undrar du var din lokalavdelning kan låna fler kanadensare till ert läger? Testa den nya sökfunktion som letar efter kategorier med namn som matchar din sökning - runt om i landet!


2020-08-15

Återkommande bokningar

Nu finns det möjlighet att lägga in enkla bokningsserier för dig som har behörighet att boka själv (utan bekräftelse av bokningsadmin). Du kan välja mellan daglig, veckovis och månadsvis upprepning. Skapa först en vanlig bokning till första tillfället. På sammanfattningssidan kan du sedan skapa upprepningarna.


2020-07-15

Bokningsreferens

När du lägger en bokning kan du nu lägga till en referens så du lättare kan hålla isär dina bokningar på Min Sida.


2020-07-08

Uppdragsbaserade behörigheter

Nu går det även att tilldela bokningsbehörighet baserat på uppdrag från aktivitetshanteraren. Så nu kan du t.ex. ställa in att alla kajakledare själva får boka era kajaker.


2020-04-15

Bilagor till resurser

Nu kan du visa och skicka med valfria bilagor vid bokningar, t.ex. kontraktmall, vägbeskrivning mm.


2020-04-03

Interna anteckningar för resurser

Nu går det att lägga in interna anteckningar till resurser. Användbart för att dokumentera t.ex. underhållsbehov eller annan intern information.


2020-03-27

Samma tid för tillagda resurser

Om du kompletterar en bokning med fler resurser så är start- och sluttiden nu förinställd att vara samma som för befintliga resurser i bokningen.


2020-03-11

Enklare att komma igång

Nu ska det vara enklare för nya lokalavdelningar att komma igång. När ordförande loggar in första gången slipper hen lägga upp ett konto och skickas direkt till sidan för att skapa administratörer.


2020-03-04

Ändring av personuppgifter

Från och med nu måste ändringar av användaruppgifter bekräftas med aktuellt lösenord.


2020-02-17

Inloggning med personnummer

Nu kan du även logga in med personnummer