Lokalavdelning: Ronneby

Välj de resurser du vill boka genom att klicka på dem. Längst ner på skärmen finns det kontroller där du kan bläddra bak och fram i tiden för att se tillgängligheten. Start- och sluttid på din bokning väljer du i steg 2.

Du bokar som gäst. Om du är medlem i Friluftsfrämjandet och vill boka som medlem så behöver du logga in först.

Steg 1. Välj resurser

Kajaker

Friluftsfrämjandet i Ronneby har 2 havskajaker av typen Melker Väderö, till uthyrning för medlemmar i friluftsfrämjandet.

För att kunna boka en kajak behöver man vara inloggad. Det är samma inloggningsuppgifter till bokningssystemet, som man använder på friluftsfrämjandets hemsida för att anmäla sig till aktiviteter.
Om man inte är inloggad kommer man bara att kunna göra en förfrågning till bokningsansvarig.
Bokningen ska bekräftas(via mail) av uthyrningsansvarig innan tillgång till kajakerna medges.

Kajakerna finns på Skavkulla utanför Nättraby hos en av våra medlemmar. I samband med bokningsbekräftelsen så kommer ni att kunna komma överens om hur hämtningen sker.

Priser:
1 dag (8 timmar) - 150 kr
1 dygn (24 timmar) - 250 kr
1 vecka - 750 kr

Vid frågor, kontakta:
Christina Maria Harang
☎ 0706720651
✉ tina.harang@friluftsframjandet.se

Dokument till denna kategori:

PrisInfoKajak2023.pdf

UthyrningsreglerKajak2023.pdf


Kanoter

Friluftsfrämjandet i Ronneby har 12 kanoter till uthyrning på Karlsnäsgården vid Ronnebyån, norr om Kallinge. Dessa finns tillgängliga från 1 maj till 15 oktober.
Kanoterna görs tillgänglig vid hyrestillfället genom att man erhåller en kod till hänglås, eller genom upphämtning av nyckel på överenskommen plats.

Vid bokning skall fullständiga och korrekta kontaktuppgifter anges. I annat fall kommer ej bokningen att bekräftas. Bokningen ska bekräftas(via mail) av uthyrningsansvarig innan tillgång till kanoterna medges.
Medlemmar i Friluftsfrämjandet har rabatt. För bokning till medlemspris skall namn och medlemsnummer anges i meddelandefältet. Ni kan enkelt bli medlem här https://www.friluftsframjandet.se/engagera-dig/bli-medlem/

För att underlätta för er själv när ni ska använda kanoterna, tipsar vi om att boka kanot med så lågt nummer som möjligt(Ni slipper lyfta och bära onödigt mycket). Två kanoter(nummer 6 & 7) är utrustade med extra säte och flytväst, och kostar därför lite mer att hyra.

Vid frågor, kontakta:
Gustav Bäcklund
☎ 0703283102
✉ boka.ronneby@friluftsframjandet.se

Dokument till denna kategori:

KanotInformation.pdf

Uthyrningsregler.pdf


Gammalt

I denna kategori samlar vi resurser som inte längre används.


Kanottillbehör

Detta är utrustning som finns att hyra som tillbehör till kanoterna.
Särskild överenskommelse kan behöva ordnas för ut-/återlämning av nycklar och eller utrustning. Det går därför inte att garantera att dessa alltid finns tillgängliga.
Tag kontakt via mail till boka.ronneby@friluftsframjandet.se om ni är intresserad av att hyra någon speciell extrautrustning.


I den här lokalavdelningen finns det inte några resurser som du kan boka. Det kan bero på att lokalavdelningen inte (ännu) använder systemet, eller att du inte har behörighet att boka de resurser som har lagts upp.