Lokalavdelning: Knivsta

Välj de resurser du vill boka genom att klicka på dem. Längst ner på skärmen finns det kontroller där du kan bläddra bak och fram i tiden för att se tillgängligheten. Start- och sluttid på din bokning väljer du i steg 2.

Du bokar som gäst. Om du är medlem i Friluftsfrämjandet och vill boka som medlem så behöver du logga in först.

Steg 1. Välj resurser

Kanadensare

Vi i Knivsta Lokalavdelning har 8 kanadensare av modellen Trapper för uthyrning. Uthyrningen hanteras helt ideellt vilket gör att de tider vi kan lämna ut kan variera lite men efter avstämning brukar det alltid gå att lösa på något sätt. Kanadensare och kringutrustning som paddlar och flytvästar förvaras vid Pepparkaksudden för lätt inläggning i Valloxen. Ingen bokning kan räknas som klar förrän den har bekräftats av någon ansvarig som har möjlighet att lämna ut. I varje hyra av kanadensare ingår flytvästar och paddlar.

Friluftsutrustning

Knivsta lokalavdelning har en del friluftsutrustning som kan bokas så som tält och stormkök. Utrustningen är i generellt god kondition, men det ligger också på dig som lånar/hyr att kontrollera skicket och återkoppla eventuella brister. Uthyrningen hanteras helt ideellt vilket gör att de tider vi kan lämna ut kan variera lite men efter avstämning brukar det alltid gå att lösa på något sätt. Ingen bokning kan räknas som klar förrän den har bekräftats av någon ansvarig som har möjlighet att lämna ut.

Stormkök

Knivsta lokalavdelning har 4 stycken gaskök av märket Trangia som kan bokas. För lång användning köp egen gasflaska på sportaffär, Biltema etc. För kort användning finns ev. slattar att få med. Uthyrningen hanteras helt ideellt vilket gör att de tider vi kan lämna ut kan variera lite men efter avstämning brukar det alltid gå att lösa på något sätt. Ingen bokning kan räknas som klar förrän den har bekräftats av någon ansvarig som har möjlighet att lämna ut.

Kajaker

Vi i Knivsta Lokalavdelning har 12 kajaker (K1) av olika modeller och en dubbelkajak (K2). Uthyrningen hanteras helt ideellt vilket gör att de tider vi kan lämna ut kan variera lite men efter avstämning brukar det alltid gå att lösa på något sätt. Kajaker och kringutrustning som paddlar och flytvästar förvaras i ett förråd på Södra Stationsvägen. Detta innebär att man behöver ha möjlighet att själv transportera kajakerna till iläggningsplatsen. Ingen preliminärbokning kan räknas som klar förrän den har bekräftats av någon ansvarig som har möjlighet att lämna ut. I varje hyra av kajaker ingår flytvästar, kapell och paddlar.


Ny kategori