Lokalavdelning: Ronneby

Välj de resurser du vill boka genom att klicka på dem. Längst ner på skärmen finns det kontroller där du kan bläddra bak och fram i tiden för att se tillgängligheten. Start- och sluttid på din bokning väljer du i steg 2.

Du bokar som gäst. Om du är medlem i Friluftsfrämjandet och vill boka som medlem så behöver du logga in först.

Steg 1. Välj resurser

Kanoter

Friluftsfrämjandet i Ronneby har 12 kanoter till uthyrning på Karlsnäsgården vid Ronnebyån, norr om Kallinge. Dessa finns tillgängliga från 1 maj till 15 oktober.
Kanoterna görs tillgänglig vid hyrestillfället genom att man erhåller en kod till hänglås, eller genom upphämtning av nyckel på överenskommen plats.

Vid bokning skall fullständiga och korrekta kontaktuppgifter anges. I annat fall kommer ej bokningen att bekräftas. Bokningen ska bekräftas(via mail) av uthyrningsansvarig innan tillgång till kanoterna medges.
Medlemmar i Friluftsfrämjandet har rabatt. För bokning till medlemspris skall namn och medlemsnummer anges i meddelandefältet. Ni kan enkelt bli medlem här https://www.friluftsframjandet.se/engagera-dig/bli-medlem/

För att underlätta för er själv när ni ska använda kanoterna, tipsar vi om att boka kanot med så lågt nummer som möjligt(Ni slipper lyfta och bära onödigt mycket). Två kanoter(nummer 3 & 4) är utrustade med extra säte och flytväst, och kostar därför lite mer att hyra.
Om alla 8 kanoterna ser ut att vara uthyrda kan ni boka en av våra reservkanoter. Ni hittar de i underkategorin "Kanoter reserv".

Vid frågor, kontakta:
Gustav Bäcklund
☎ 0703283102
✉ boka.ronneby@friluftsframjandet.se

Dokument till denna kategori:

Kanotinformation

Uthyrningsregler Kanoter

Kanoter, reserv

Dessa kanoter är som reserv när alla andra kanoter är uthyrda.
De hyrs även ut till större grupper som vill ha fler kanoter. Dessa kanoter är låsta med nyckel. Därför behöver ni komma överens med bokningsansvarig hur ni ska göra för att kunna få tag på nycklar till kanoterna.

Kanottillbehör

Detta är utrustning som finns att hyra som tillbehör till kanoterna.
Särskild överenskommelse kan behöva ordnas för ut-/återlämning av nycklar och eller utrustning. Det går därför inte att garantera att dessa alltid finns tillgängliga.
Tag kontakt via mail till boka.ronneby@friluftsframjandet.se om ni är intresserad av att hyra någon speciell extrautrustning.